Nordmarka

Nordmarka
Danmark fra Larkollen

fredag 23. september 2011

Snart løp..

Nedstigningen fra Mellomkollen til Maridalen

Det er litt over 1 uke igjen til startskuddet går for Nordmarka Ultra Challenge. Interessen for løpet har vært stor den siste måneden og startfeltet er svært godt til å være første gangen løpet arrangeres. Utfordringen blir å gi deltakerne en god opplevelse. Været ser for en gangs skyld ut til å vise seg fra sin beste side hele neste uke med sol også på løpsdagen. Det gjør gjennomføringen betydelig enklere og det gjør også løpsopplevelsen mye større.
Etter et mannefall blant de frivillige står undertegnede igjen alene på valen. Løpet er likevel mulig å gjennomføre ved enorm egeninnsats og noen innkjøpte tjenester. I sum skal dette bli veldig bra!
Jeg kjenner det kribler i beina og er egentlig litt lei meg for at det ikke er meg som stiller på startstreken.
Denne helgen blir det merking av deler av løypa. Det dreier seg om den siste delen-fra Snippen til Grefsenkollen og den første delen-fra Grua til Mylla dam. Dette gjøres for å forebygge feilløping i en halvmørk morgenstund og-for noen-en mørk avslutning. De av deltakerne som avslutter sent vil få god bruk for den førstnevnte merkingen i kombinasjon med bruk av hodelykt. Alle vil få bruk den innledningvis- i evt. kombinasjon med hodelykt.
I slutten av neste uke blir det postutsetting-et fåtall av postene settes ut løpsdagen.
Det er lenge siden jeg har vært ute i marka og jeg gleder meg som en unge til å komme ut på søndag. Slår været til som varslet neste helg ligger forholdene til rette for en fantastisk helg og løpsdag.
Måtte alle som deltar få en fin løpsopplevelse.

2 kommentarer:

  1. Stå på Jannicke.
    Det er masse masse arbeid med ultraløp i terrenget - men det gir en god følelse i ettertid, og du får en betydelig mengde "gratis" trening ved postutsetting og innhenting.
    Jeg har jo vært borti dette noen ganger selv, og også som løypelegger i orientering opplevde jeg at all jobbinga var like mye "verdifull egentrening" og "naturopplevelse" som "jobb"!
    Jeg tar kontakt litt ut i uka mtp hvor jeg planlegger å være med fotoapparat++ på formiddagen/ettermiddagen (i tilfelle du vil styre meg andre steder...).

    SvarSlett