Nordmarka

Nordmarka
Danmark fra Larkollen

onsdag 4. juli 2012

Tour de Maridalen

Vakre Maridalen

Vi er mange som setter seg på sykkelen på Brekke og sykler frem og tilbake til Skar. Egentlig en rar aktivitet, men det er en fin tur gjennom flotte Maridalen-dette herlige stedet rett utenfor bykjernen i Oslo.
Denne turen skjer utelukkende på landeveissykkelen. Det er morsomt å suse avsted i høy fart på asfalten. Innover veksler naturinntrykkene og Maridalsalpene vokser i størrelse.


Maridalsalpene ved avkjøringen til Hønefoten

Det er viktig å fokusere på arbeidsoppgavene ift treningsøkten og ikke bli opphengt i alle andre som passeres eller passerer. Det er varmt og godt ute i kveld-riktig en fin kveld på sykkel. Ved avkjøringen til Sørbråten er Maridalsalpene tydelige i horisonten.

Maridalsalpene ved avkjøringen  til Sørbråten

Det rykker kraftig i løpefoten når jeg ser alpene. Det er supert terreng å løpe i, men pt er høyrefoten fremdeles litt kranglete og derfor er syklene fine å ha-ingen ugrei belastning der ift skaden overhodet.
Snart er jeg fremme ved vendepunktet ved Skar leir. Der foregår rehabilitering av taket på en av bygningene og Sogn vgs har etablert seg der.

Skar leir med alpene i bakgrunnen

2 turer frem og tilbake blir en fin treningsøkt på landeveissykkelen for å bygge litt mer utholdenhetskapasitet på sykkelen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar