Nordmarka

Nordmarka
Danmark fra Larkollen

søndag 20. november 2016

På nye stier..

Danmark en ettermidagsstund..ved flo
Etter å ha vært på flyttefot har jeg "landet" på Larkollen..kun kort avstand fra sjøen. Det er uten unntak så langt en positiv opplevelse rent løpsmessig. Etter noen løpeturer den drøye uken jeg har bodd her er strandlinjen i "umiddelbar" nærhet rekognosert i de fleste himmelretninger.
Huset mitt ligger en 10-minutters løpetur unna sjøkanten og det er en svært uvant opplevelse for en "skogløper", men en ubetinget positiv en. Danmark er en liten holme som er landfast ved fjære og i dag hadde jeg gleden av å løpe ut og rundt dette flotte fastpunktet i landskapet.
Danmark, en sen formiddagsstund..ved fjære
 Kyststien er en merket sti som strekker seg både nordover og sørover langs kysten og jeg har hatt gleden av å utforske litt i begge retning-både mot Kurefjorden naturreservat og mot Moss.
Mot Kurefjorden
Kurefjorden naturreservat
En kort løpetur på 5 km bringer meg til grensen for naturreservatet-hele tiden mer eller mindre i nærheten av sjøkanten.
Informasjon om Kurefjorden naturreservat
Dagens runde bragte meg rundt Danmark og det var morsomt å løpe på sjøbunnen og rundt en øy som kun deler av døgnet bare er tilgjengelig til fots.
Sørsiden av Danmark..skitt fiske
Fjæresteinsløping på østsiden av Danmark
Fornøyd løper på holmetur
Tilbake igjen på "land" igjen fortsatte jeg innover på Engholmen..som er landfast.
Store Sletter i det fjerne
Engholmstranda
En super løpetur i en hel runde på 8 km på en "vinter" sur novemberdag.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar